Wie zijn wij?

Tim
In 2014 heb ik het YouTube-kanaal MoundMovies opgericht. Nadat ik met een paar vrienden een filmpje gemaakt had op de boerderij wilde ik zelf aan de slag. Ik ben filmpjes gaan uploaden die ik maakte met mijn eerste camera: een Denver AC 5000W, die overigens nog steeds te bekijken zijn. Een aantal maanden later is mijn eerste drone aangeschaft. In vier categorieën werden video’s gemaakt: Landwerk, Op de terp, SkelterMovies en Specials. Voor extra video’s lanceerde ik anderhalf jaar later het kanaal MoundMovies Extra. De camera’s en mijn filmervaring werden beter, dus de video’s ook. In 2016 werd het idee geboren om de DVD Farm Life te gaan maken, omdat  ik weer iets anders wilde dan alleen YouTube. En nadat iemand me vroeg om een video voor hem te maken, ging ik me ook meer focussen op klanten. Om nóg betere video’s te kunnen maken ben ik met Vyggo, Martijn en Ralf samen gaan werken. Zo is MoundMovies gegroeid van YouTube kanaal naar videoproductieteam en daar ben ik erg trots op!

Vyggo
In 2016 is Vyggo bij MoundMovies gekomen. Hij maakte al langer video’s, maar nooit om te publiceren. Toen ik hem vroeg om mij te helpen met MoundMovies, hoefde hij niet lang na te denken. Hij heeft een video gemonteerd die ik nog had liggen en dat ging hem goed af. Hij heeft niet kort daarna zijn eigen camera’s aangeschaft en sindsdien is hij regelmatig vol passie bezig met ons bedrijf. Vyggo kreeg de smaak te pakken en nu is filmen en monteren zijn fulltime hobby! Hij is inmiddels ook voor zichzelf begonnen onder de naam BosKip om nog meer video’s te kunnen maken. Het liefst legt hij alles vast en hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om te filmen.

Martijn
Naar aanleiding van MoundMovies is Martijn een paar jaar geleden ook zijn eigen YouTube-kanaal gestart, genaamd Tractor Power Movies. Hij houdt erg van de landbouw en grote machines en wilde zijn passie graag met ons delen. Ondanks zijn goede video’s groeide zijn kanaal niet hard. Nadat ik samen met hem een video had gemaakt, besloot hij mij te gaan helpen. Dit beviel hem zo goed, dat hij na lang twijfelen zijn eigen kanaal heeft laten vallen om volledig voor MoundMovies te gaan! Als het nodig is monteert hij een video, maar het liefst staat hij met een camera in zijn hand op het land om te fotograferen of te filmen. Daarnaast regelt hij graag de zaken binnen het bedrijf en maakt hij de designs voor MoundMovies.

Ralf
Nog niet zo heel lang geleden heeft Ralf zich bij ons aangesloten. Hij was al langer bezig met filmen onder de naam RMVideoMedia. Hij maakt de video’s voor truckpulling team Blue Legend en filmt graag trucks. Naast trucks weet hij van elk onderwerp wel een mooie video te maken. Zijn eerste video maakte hij voor onze Trekker TV en met de spullen die hij al had is hij hierin verder gegaan op zijn YouTube kanaal ScaniaPulling. Na lang niks meer van hem gehoord te hebben zijn we weer een keer samen gaan werken, en dat beviel ons goed. Sindsdien draagt Ralf waar hij kan zijn steentje bij aan MoundMovies, bijvoorbeeld bij het onderhouden van de website en het filmen van video’s.

DCIM100MEDIADJI_0004.JPG