Wat doen wij?

“Met aandacht voor elk shot”, dat is onze slogan. Wij zijn van mening dat elk beeld dat we schieten afzonderlijk iets toevoegt aan het geheel, de video. Ook aan het maken van foto’s besteden we veel aandacht, omdat elke foto een kunstwerk op zich is. Daarom beschikken wij over verschillende camera’s:                              

Systeem- en spiegelreflexcamera’s gebruiken we het meest voor de ‘normale’ shots. Deze camera’s kun je in alle omstandigheden gebruiken om iets goed vast te leggen. We gebruiken verschillende lenzen, om zowel heel dichtbij als ver weg alles haarscherp vast te leggen.

In onze video’s maken we ook gebruik van actiecamera’s met verschillende mounts. Deze veelzijdig inzetbare camera’s kun je overal vastmaken, dus ook op plekken waar je met een normale camera niet bij kunt.
Voor een extra dimensie in onze video’s maken we ook gebruik van drones. Hiermee maken we zowel foto’s als video’s vanuit de lucht. Vanaf een zo hoog mogelijk punt iets vastleggen of juist laag boven de grond of boven het water vliegen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Om te zorgen dat onze beelden altijd zo zijn als wij ze willen hebben, maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen. Een statief of monopod voor stabiliteit vanaf één punt, een felle lamp voor in het donker of een externe microfoon voor extra goed geluid.
Na het schieten zijn we nog niet klaar. We gebruiken verschillende programma’s voor de nabewerking van de foto’s en het monteren van de video’s. Voor een video zoeken we altijd goed naar de beste muziek, omdat dit erg belangrijk is voor de sfeer van een video.

We zijn voornamelijk actief in de landbouwsector en alles daar omheen, maar we staan altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. We werken graag aan bedrijfsfilms, promotievideo’s en aftermovies, of luchtfotografie, fotoreportages en fotoshoots. Ook hierbij staat kwaliteit altijd bovenaan, want als je ergens voor gaat, kun je het beter meteen goed doen.

Ben je geïnteresseerd geraakt en heb je een klus of uitdaging voor ons? Twijfel niet en neem meteen contact met ons op, we helpen je graag!